Amir Farshbaf یکشنبه 20 اسفند 1391 10:44 ب.ظ نظرات ()
               1-    شهریه رایگان در طول 3 سال تحصیل.
2-    پذیرش مقطع دکترا در تمامی رشته های دانشگاهی بغیر تخصص در پزشکی و دندانپزشکی.
3-    تحصیل هم   by course و هم  by research  است که انتخابش با متقاضی است.
4-    زبان تحصیل انگلیسی است.
5-    شرایط کار ضمن تحصیل فراهم است 20 ساعت در هفته.
6-    اخذ پذیرش رسمی از دانشگاه حداکثر 2 ماه انجام میشود.
7-    متقاضی میبایست کپی مدارک مورد نیاز را برای گروه ما ارسال نماید تا عملیات پذیرش انجام گیرد.
8-    متقاضی میبایست اصل مدارک مورد نیاز را برای سفارت آلمان در تهران آماده نماید تا پروسه اخذ ویزا به سلامت صورت گیرد.
9-    هزینه اخذ ویزا با خود متقاضی میباشد.
10-                       اصل مدارک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس را از هر کجا که باشد این گروه کاری با کمک وکلای دانشگاه مورد تایید قرار میدهند و پذیرش را برای دانشجو میگیرند.
11-                       هزینه پروسه 100 % پذیرش فوق5000 یورو میباشد.
12-                        اخذ بورسیه تحصیلی به بعد از آمدن به آلمان موکول میگردد
13-                       مقدار و هزینه آن مربوط به عوامل مختلفی از جمله دانشگاه - نظر استاد راهنما - رشته تحصیلی - شهر دارد که معمولأ از 1400 یورو به بالاتر است.
14-                       موضوع تز و انتخابش بصورت زیر است
15-                       ارائه 3 موضوع مختلف از سوی دانشجو به استاد راهنما
16-                       بررسی استاد راهنما برای آن 3 موضوع
17-                       انتخاب موضوع توسط استاد راهنما
18-                       و یا ارائه موضع دیگری توسط استاد راهنما
19-                       نوشتن پروپوزال توسط دانشجو برای استاد بر اساس موضوع نهایی تصویب شده
20-                       مورد نهایی - تز دانشجو است
21-                       انتخاب استاد راهنما توسط گروه کاری آلمان خواهد بود
22-                       اخذ پذیرش از تمام شهرهای آلمان امکان پذیر است در حالیکه  فقط برلین
23-                       در خصوص اخذ بورسیه 
24-                       گروه کاری میتوانند از موسسات مختلف موجود در آلمان تقاضای بورسیه و کمک هزینه برای دانشجو بنمایند که بستگی به عوامل زیر دارد که 100 % بشود
25-                       معدل کل دانشجو در لیسانس و فوق لیسانس بالای 17
26-                       داشتن حداقل 2 مقاله علمی چاپ شده 
27-                       سابقه کاری بعد از فارغ التحصیلی
28-                       داشتن توصیه نامه علمی 2 استاد
29-                       همخوان بودن مدارک لیسانس - فوق لیسانس - دکترا
30-                       مدرک زبان انگلیسی با نمره بالا چه تافل چه آیلتس
31-                       دانش زبان آلمانی اجباری نیست ولی کمک عالی تر از سایر موارد میکند
32-                        گروه کاری همچنین میتواند برای دانشجو درخواست پوزیشن بنماید در دانشگاه البته براساس مدارک ذکر شده در بند قبلی و بعد از آمدن به آلمان
33-                       خوابگاه دانشجویی نیز مهیا است ماهانه از 100 تا 250 یورو براساس نوع شهر و نوع دانشگاه
34-                       ترانسفر دانشجویی به محض ورود به آلمان
35-                       خدمات رجیستر پلیس آلمان
36-                       افتتاح حساب بانکی در آلمان
37-                       پرداخت هزینه اولیه بابت خوابگاه که مورد نیاز سفارت است
38-                       پر کردن حساب بانکی متقاضی در آلمان که شاید مورد نیاز سفارت باشد تا سقف 8000 یورو البته طی شرایط تضمینی متقاضی در ایران