Amir Farshbaf سه شنبه 16 مرداد 1397 10:28 ق.ظ نظرات ()
ویزای اوکراین

اوکراین به لحاظ وسعت بزرگترین کشور قاره اروپاست. جاذبه های توریستی، هزینه های کم زندگی، شرایط مساعد جهت مبادلات تجاری و هزینه های پایین تحصیلی سبب شده تا مردم دیگر کشورهای جهان از جمله ایران توجه خاصی به این کشور پهناور داشته باشند. برای ورود به اوکراین، شهروندان ایرانی نیاز به اخذ ویزا دارند. اجازه وروود، روادید و یا همان ویزا، انواع مختلفی دارد که به شرح آنها می پردازیم:

    ویزای توریستی
    ویزای تجاری
    ویزای کار
    ویزای شخصی
    ویزای دانشجویی



ویزای توریستی:

این نوع ویزا برای کسانی مناسب است که مایلند تعطیلات خود را با هدف گردشگری در اوکراین بگذرانند و از مکانهای دیدنی، تاریخی، تفریحی و … دیدن نمایند. سفر به اوکراین با ویزای توریستی میتواند بصورت گروهی به همراه یک تور و یا بصورت انفردای باشد. ویزای توریستی معمولا برای اقامت به مدت یک تا دو هفته صادر میشود و امکان تمدید آن مگر در شرایط خاص وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز:

    دعوتنامه توریستی (واچر)tourist
    اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار 6 ماهه)
    دعوتنامه توریستی (واچر)
    2 قطعه عکس 4×6 رنگی با زمینه سفید
    فیش پرداخت هزینه وبزا
    بیمه نامه مسافرتی با توجه به مدت اقامت در اوکراین
    بلیط رفت و برگشت

ویزای تجاری:

این نوع ویزا مناسب تجار و بازرگانانی است که تصمیم دارند جهت انجام امور تجاری به دعوت یک شرکت معتبر اوکراینی، وارد اوکراین شوند. ویزای تجاری میتواند از یک ماه تا یک سال صادر شود. همچنین ویزای تجاری میتواند برای ورود و خروج مکرر برای مدت شش و یا یک سال صادر گردد(مولتی).

مدارک مورد نیاز:

    اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار 6 ماهه) 
    دعوتنامه معتبر تجاری
    2 قطعه عکس 4×6 رنگی با زمینه سفید
    پرینت  حساب بانکی
    بلیط هواپیما

ویزا با دعوت شخص:

روش دیگر اخذ ویزای اوکراین با دعوتنامه ای از طرف یک شخص حقیقی می باشد. به گونه ای که شهروندی اوکراینی شما را به این کشور دعوت کند. این نوع ویزا میتواند برای مدت یک تا سه ماه برای حضور در خاک اوکراین معتبر یاشد.

مدارک مورد نیاز:

    اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار 6 ماهه)passport-card
    دعوتنامه شخصی معتبر
    2 قطعه عکس 4×6 رنگی با زمینه سفید
    فیش پرداخت هزینه وبزا
    بلیط رفت و برگشت
    مدارک اختصاصی تر بنابر صلاحدید کنسول اوکراین …

ویزای کار:

قوانین اوکراین اجازه کار را برای اتباع دیگر کشورها بدون مانع می داند و تا زمانی که نیروی کار خارجی باعث از بین رفتن فرصت های شغلی برای شهروندان اکراینی نشود، اجازه ورود شهروندان کشورهای دیگر را برای کار در اوکراین بلامانع می داند. وبزای کار معمولا یک ساله صادر شده و قابل تمدید است اما این نوع اقامت را نمی توان به اقامت دائم تیدیل کرد مگر در شرایط خاص (از جمله ازدواج با شهروند اوکراینی)

مدارک مورد نیاز:

    اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار 6 ماهه)engineer
    درخواست رسمی کارفرما
    دعوتنامه معتبر از طرف کارفرما
    2 قطعه عکس 4×6 رنگی با زمینه سفید
    مدارک اختصاصی تر بنابر صلاحدید کنسول اوکراین …

ویزای دانشجویی (تحصیل در دانشگاه های اوکراین):

بعد از فروپاشی شوروی و استقلال اوکراین در ۲۳ اوت ۱۹۹۱، شرایط فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعی سبب شد تا بسیاری از مردم از گوشه و کنار جهان به اوکراین سفر کنند. تقریبا یک دهه بعد از استقلال اوکراین، تعداد علاقمندان به تحصیل در این کشور روز به روز افزایش یافت بگونه ای که اوکراین در بین جوانان دیگر کشورها بخصوص در ایران به کشوری دانشجویی معروف گردید. در اوکراین بیش از 800 واحد تحصیلات عالی وجود دارد. این مراکز اکثرا  اوکراینی و بعضا اروپایی و یا آمریکایی هستند.

هزینه های تحصیلی و زندگی نسبتا پایین در اوکراین شرایط مساعدی را برای تحصیل اتباع خارجی فراهم نموده است. تقریبا از همه ملیت ها در دانشگاه های اوکراین مشغول به تحصیل میباشند. از معروف ترین دانشکاه های اوکرابن میتوان به دانشگاه معروف ” پلی تکنیک کیف (کا پ ای- KPI) ”  اشاره نمود. مندلیف دانشمند اوکراینی و کاشف جدول عناصر از اساتیدمعروف  این داشکاه بوده است.

مدارک مورد نیاز:

    اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار 6 ماهه)
    پذیرش دانشجویی معتبر
    12 قطعه عکس 4×6 رنگی با زمینه سفید
    ترجمه مدارک تحصیلی به روسی و یا انگلیسی
    آزمایش سلامت جسمانی + آزمایش HIV/AIDS
    مدارک اختصاصی تر بنابر صلاحدید کنسول اوکراین …


جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره تلفن 0037477611345 ما تماس حاصل فرمایید.

واتساپ ,تلگرام, 37477611345+

ایمیل:alikshonia1972@gmail.com