تبلیغات
اوكراین - شرایط اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاههای معتبر امریکا و کانادا
اوكراین
اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

شرایط اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاههای معتبر امریکا و کانادا

Scholarship conditions for Canadian & American Universities:
1-      متقاضی میبایست دارای معدل خوب در مقطع لیسانس و یا فوق لیسانس خود باشد.
Client should have a good GPA in Bachelor & Master diplomas.
2-      اخذ بورسیه برای مقطع فوق لیسانس و دکترا خواهد بود.
Getting scholarship will be just for Master or Doctorate programs.
3-      هزینه اخذ بورسیه از 35000 دلار در سال به بالا است.
Scholarship /Grant amount will be more than 35000 $/year.
4-      متقاضی میبایست دارای توصیه نامه علمی از 2 استاد ایرانی خود باشد.
Client should provide 2 different recommendation letters.
5-      متقاضی میبایست دارای مقالات چاپ شده علمی حداقل 2 عدد در ژورنال های ایندکس دار بین المللی باشد.
Client should have minimum 2 published ISI international papers.
6-      سن متقاضی نباید بیش از 45 باشد.
Client’s age shouldn’t be more than 45.
7-      این شرایط فقط برای یک نفر دانشجو میباشد و ربطی به خانواده ایشان ندارد. تقاضای همراه بودن خانواده بعد از ورود متقاضی به کشور مذکور و با ثبت نام در دانشگاه میسر خواهد بود.
This program is for client only, not for his/her family.
8-      دانشگاههای مورد ثبت نام فاقد هر گونه شهریه خواهند بود.
Universities have not any tuition fee.
9-      دانشگاههای مورد بحث جزو لیست بین المللی و مورد تایید ایران هستند.
Universities are in International accepted list.
10-  متقاضی در هر رشته ای میتواند تقاضا دهد.
Client can apply in any field.
11-  از طرف دانشگاه مذکور برای متقاضی یک پاکت مدارک اصلی مختلف شامل  + اصل پذیرش + اصل اعطانامه بورسیه تحصیلی ارسال میشود.
Documents package includes original admission letter + scholarship & etc.
12-  هزینه کل پروسه 10000دلار است.
Process fee is 7000 $.
13-  متقاضی میتواند کل مدارک را از خود دانشگاه هم در سایت و هم مستقیمأ استعلام نماید.
After getting documents on hand, client can ask them everywhere False/True.
14-  ضمنأ شماره رفرنس دانشجو در سفارت مربوطه نیز اعلام خواهد شد.
Reference No. of client will be informed to mentioned Embassy.
15-  مدارک لازمه برای شروع کار: ترجمه رسمی اصل دانشنامه و ریزنمرات – دیپلم دبیرستان – گواهی کار – توصیه نامه – گواهی چاپ مقالات – عکس جدید – کپی پاسپورت – آدرس کامل پستی – تلفن – ایمیل.
Documents needed for start: English format of: original diploma + scores + school diploma + work certificate + recommendation letter + published papers certification + new photo + passport copy + full postal address + telephone + e-mail.
16-  این پروسه در مدت زمان حداکثر 2 ماه انجام خواهد شد.
Process duration is 2 months.
17-  مدت اقامت دانشجویی در خارج از کشور 2-3 سال خواهد بود.
Student life for this process in abroad is 2-3 years.
18-  سپس به متقاضی اعلام خواهد شد که چه مدارکی را آماده کند تا آماده ارائه به سفارت کشور مربوطه نماید.
Client will be informed later about documents needed for Embassy.

مشاور:دکترسعبد

Can you have an operation to make you taller?
دوشنبه 13 شهریور 1396 03:41 ق.ظ
I read this post fully regarding the resemblance
of latest and preceding technologies, it's awesome article.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : Amir Farshbaf

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان





Powered by WebGozar

پیچک